Фуксія в будинку: прикмети й забобони

Чому варто завести таку квітку

Фуксія не тільки прикраса інтер'єру, вона також має магічні таланти. У приміщенні, де росте фуксія, завжди пануватиме сприятлива атмосфера. Адже ця дивовижна квітка допомагає подружжю легко знаходити спільну мову навіть під час сімейних конфліктів. Невибаглива й оригінальна рослина допоможе легко відновити взаєморозуміння з нащадками, що дорослішають, домогтися їх поваги й довіри.

Особливості фуксії

  • Фуксію в народі називають «жіноче щастя». Адже ця квітка привертає до молодої дівчини наречених, а заміжнім жінкам гарантує особливу увагу чоловіка.
  • Якщо вас запросили на новосілля, то кращого подарунка просто не знайти.
  • В оселі творчої людини фуксія пробуджує креативне мислення, змушує по-новому поглянути на навколишній світ, додає оптимізму людям, що сумніваються в собі.
  • Якщо у квартирі є люди, які мають проблеми зі щитоподібною залозою або травною системою, то зелений лікар фуксія допоможе. У присутності фуксії хронічні захворювання рідше вступають у фазу загострення, а тимчасові недуги зникають без сліду.

Найкраще фуксія працює на східному підвіконні. Тільки здорова, пишна і квітуча фуксія допомагатиме у боротьбі з недугами та іншими життєвими труднощами.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень