Курячий суп у мультиварці (РЕЦЕПТ)

Буде смачно

Легкий курячий супчик – це завжди ситно і дуже смачно. А якщо ви приготуєте курячий суп в мультиварці, ви будете у захваті. Готувати цей суп настільки просто, що в це просто неможливо повірити.

Інгредієнти

Куряче м'ясо 500 гр.

Морква 1 шт.

Цибуля 1 шт.

Картопля 250 гр.

Вермішель 100 гр.

Суміш 5 перців – за смаком

Куркума – за смаком

Сіль – за смаком

Вода 2-3 літри

Моркву чистимо і натираємо на тертці. Цибулю нарізаємо якомога дрібніше. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиком або соломкою.

Вмикаємо мультиварку в режимі «Смаження» і чекаємо, коли чаша нагріється. Зверніть увагу на те, що поки мультиварка нагрівається, олію в чашу ми не додаємо. Через 2-3 хвилини мультиварка вже нагріється і ми викладаємо в неї шматки курки.

Не забувайте, що мультиварка у нас все ще суха, тобто без олії.

Обсмажуємо курку з двох боків.

Це потрібно для того, щоб під час приготування супу не утворювалася пінка на поверхні бульйону.

Як тільки курка підсмажиться, засипаємо в чашу мультиварки цибулю і моркву. Все перемішуємо і смажимо ще 3-4 хвилини. Вимикаємо режим «Смаження».

Кладемо в чашу мультиварки картоплю, спеції та приправи. Солимо за смаком. Заливаємо курку та овочі гарячою водою. Обсяг води регулюйте в залежності від розміру чаші мультиварки.

Закриваємо кришку, вибираємо режим «Суп» і включаємо мультиварку. Час обирайте в залежності від моделі мультиварки. В середньому на це піде близько 40 хвилин. За п'ять хвилин до закінчення програми додаємо в суп вермішель. Готовий суп подаємо з часником, сметаною і зеленню.

Смачного.

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень