Купальному сезону в Одесі - БУТИ? Влада розповіла, за яких умов відкриють пляжі

Орендарі, які претендують на відкриття можливих ділянок для пляжного відпочинку, мають виконати низку заходів

Про відкриття пляжного сезону в Одесі не йдеться, але будуть окремі ділянки для відпочинку, облаштовані відповідно до усіх правил безпеки.

Про це розповів Сергій Братчук, голова Громадської ради при Одеській ОВА, в ефірі телемарафону.

- Ми не можемо говорити про те, що оголошено або відкрито пляжний сезон.

 

Ми говоримо більше про сезон відпочинку. Що стосується відкриття пляжів, наразі діє наказ, який є спільним обласної військової адміністрації та оперативно-стратегічного угруповання військ «Дунай».

 

Наказ підписаний 24 травня. Мова про те, що орендарі, які претендують на відкриття можливих ділянок для пляжного відпочинку та купання у морі, мають виконати низку заходів до 5 червня, сьогодні-завтра ці роботи мають бути завершені, - розповів він.

Братчук наголосив, що вони обов'язково мають перевірити якість виконаних робіт. Після цього комісія надасть свої протоколи до обласної військової адміністрації та до військового командування.

- Тоді вже, сподіваюся буде, а можливо ні, з огляду на безпеку, підписано відповідне розпорядження ОВА і наших військових про те, що, можливо, якісь окремі ділянки пляжів будуть відкриті.

 

Найголовніше - це безпека, і з огляду на цей пункт номер один все буде оцінюватися. Подивимось, чекати залишилось досить небагато, - підсумував Братчук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень