Майже рекордна кількість: у ЗСУ попередили про нову загрозу «Калібрів» з Чорного моря

6 ворожих ракетоносіїв перебувають на чергуванні

Росія може завдати ракетного удару будь-якої миті, адже продовжує тримати у Чорному морі 6 ворожих ракетоносіїв.

Про це заявила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

За її словами, загальний залп може становити до 44 ракет. Це майже рекордна кількість «Калібрів». За весь час з початку повномасштабного вторгнення РФ найбільший показник кількості російських ракет у Чорному морі становив 48 одиниць.

Коли може відбутися черговий обстріл

16 січня пункт базування російських ракетоносіїв у Чорному морі відвідав підводний човен, що може свідчити про додаткове переспорядження.

- Сьогодні ми оцінюємо загальний залп ракет на бортах усіх 6 ракетоносіїв, які перебувають наразі на бойовому чергуванні, до 44 ракет. Ми говоримо про те, що ракетна небезпека залишається актуальною. 

 

Тому що знаходження в морі на бойових позиціях, спорядження і така кількість – все це може свідчити про продовження ракетних атак, – заявила Гуменюк.

Вона також нагадала, що 14 січня ворог використав частину ракет, і після того тільки один човен заходив у пункт базування. Всі решта залишалися на місцях.

Джерело: PRO Гроші

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень