Ось чому росія не використовує «Кинджали» під час обстрілів

У ГУР дали пояснення

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький розповів, чому для обстрілу України росіяни не використовують гіперзвукові ракети «Кинджал».

По-перше, це новий вид озброєння. Є у них проблема з літаками-носіями – МіГ-31. Ми ж бачили інцидент, що стався в Білорусі – в одного з них спалахнув двигун. Крім того, «Кинджалів» у них не так вже й багато, – зауважив Вадим Скібіцький.

Також він вважає, якщо окупанти вичерпають запас «Кинджалів», які зараз вони використовують для демонстрації та залякування, то їм не буде чим лякати світ.

У можливості застосування цієї зброї не лише проти нас, а й проти інших європейських країн, вони підтримують напругу, – пояснив представник ГУР.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень