Війна в Україні зайшла в глухий кут: Буданов розказав, що буде далі

Ні Україна, ні росія не можуть домогтися значних успіхів на полі бою

Війна зайшла в глухий кут, оскільки ні Україна, ні росія не можуть домогтися значних успіхів на полі бою.

Про це в інтерв'ю BBC заявив глава української військової розвідки Кирило Буданов. Він додав, що у зв'язку з цим Київ чекає від західних союзників більш сучасної зброї.

«Ситуація просто застопорилася. Вона не рухається», - сказав Буданов.

За словами головного українського розвідника, рф «зараз повністю зайшла в глухий кут», зазнавши серйозних втрат, і, на його думку, Кремль вирішив оголосити ще одну мобілізацію призовників.

Щодо України, Буданов зазначив, що ЗСУ як і раніше не вистачає ресурсів для просування вперед у багатьох областях.

Джерело: 

- Ми не можемо перемогти їх в усіх напрямках комплексно. І вони теж. Ми з нетерпінням чекаємо нових поставок зброї та прибуття більш досконалої зброї, - пояснив він. 

Видання нагадало про дані, згідно з якими, після серії невдач російських військових, можливий ще один наземний наступ росіян з Білорусі на початку 2023 року. Цей удар може включати другу спробу захоплення Києва. 

Буданов, однак, зазначив, що маневри російських військових в білорусі проводяться з метою відвернути українські війська з полів битв на Півдні й Донбасі на Північ країни.

- На даний момент я не бачу ніяких ознак підготовки вторгнення в Київ або північні райони з боку білорусі, - підкреслив Буданов.

Росія використовує білорусь як плацдарм для атак, але Буданов вважає, що білоруське суспільство не підтримає подальшу участь у війні, тому аналітики ставлять під сумнів рівень готовності її 48-тисячної армії. Тому президент лукашенко робить всі кроки, щоб не допустити катастрофи для своєї країни. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень