Кульчинська вирішила поправити Муляренка? (ФОТО)

Щодо 100-літнього приміщення

Сьогодні у Рівному проходила позачергова сесія міської ради. Чи не головним її питанням став фактичний обмін приміщеннями між міською радою Рівного та Судовою адміністрацією України.

Вчора голова РОДА Олексій Муляренко в коментарі для Радіо Трек пояснив правові аспекти такого обміну та повідомив, що в приміщенні колишнього Нацбанку, на його думку,

«Мають розташовуватися об’єкти загального доступу. Щось таке, чого можливо у Рівному ніколи раніше не було. Я б там бачив художній музей, який всі хочуть».

Сьогодні ж Галина Кульчинська, фактично, відреагувала на згадані коментарі Муляренка:

- Треба розуміти, що, взагалі-то, це - питання, яке перебуває у компетенції міста, а не області. Саме міська влада вела постійні прямі переговори з керівництвом Судової Адміністрації України стосовно всіх приміщень та будівлі на С. Петлюри, зокрема.

 

Чому для міста це важливо? Бо в нас у дуже поганому стані музична школа №1 на вулиці 16 Липня. Фактично, в аварійному стані.

Музична школа №1 по вул. 16 липня. В глибині видно другий корпус музшколи

- Там дві вже дуже старі будівлі, в них навчається 1000 дітей з усього міста. Тож ведучи переговори з Судовою Адміністрацією, ми першим ділом планували перевести туди (на С. Петлюри) саме музичну школу №1, аби дати дітям та викладачам нормальні умови.

 

Однак, приміщення колишнього Нацбанку - це, насправді, цілий комплекс споруд. До 5000 м. кв. загальної площі. Тож, думаю, знайдеться місце і для Музичної школи, і для Галереї. Але... Всім цим мають займатися профільні фахівці та спеціалісти після того, як уже буде завершено процес передачі цих приміщень на баланс міста та міської ради.

Будівля колишнього Нацбанку по вул. С. Петлюри

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень