На духовному ранку у Рівному зустрічали поважних гостей (ФОТО)

І говорили про секрети біблійного виховання молоді

У вівторок у Рівному відбувся вже восьмий духовний ранок. У зустрічі  взяли участь голова облдержадміністрації Олексій Муляренко та його заступники – Світлана Богатирчук-Кривко і Олександр Корнійчук. А також представники Рівненської обласної Ради Християнських Церков, релігійних організацій та громадськість.

Вперше на духовний ранок у Рівному завітав старший єпископ Церкви християн віри євангельської України Михайло Паночко. Окрему розмову з почесним гостем провів голова ОДА Олексій Муляренко.

Під час Духовного ранку присутні обговорили, зокрема, важливість духовних цінностей у нашому житті, виховання дитини в сім’ї, роль Біблії у формуванні світогляду молоді.

Духовна  культура формується на основі моральної свідомості, адже вона є результатом виховання дитини. У душах дітей повинні панувати висока культура повсякденної поведінки та готовність протистояти злу, – розповідає ректор Рівненської духовної семінарії Олександр Третяк.

Учасники заходу відмітили, що питанню відносин між батьками та дітьми потрібно щодня приділяти велику увагу та працювати над взаєморозумінням у родині.

Нагадаємо, на Рівненщині зустрічі у форматі «Духовного ранку» відбуваються щомісяця. Традицію їх проведення започаткували голова ОДА Олексій Муляренко спільно з релігійними громадами Рівненщини. Ідею підтримали представники усіх релігійних конфесій – православні, греко-католики, римо-католики і протестанти. Ініціативу перейняли райони області.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень