Чи стане 100-річна будівля Нацбанку власністю рівнян - тепер залежить від уряду

Рівнерада висловила готовність прийняти майно

Приміщення Нацбанку, що на вулиці Симона Петлюри, Рівнерада готова прийняти у власність міста. Натомість, у державну власність – судовій адміністрації – передадуть адмінбудівлі на вулиці Драгоманова та 16 Липня, де розташовані суди.

Задля цього питання депутати збиралися сьогодні на позачергове засідання, оскільки міська рада переймається ймовірними кадровими змінами у державі.

Чи передадуть приміщення НБУ у комунальну власність - тепер залежить від уряду, пояснює міський голова Володимир Хомко:

- Це рішення зараз направимо до державної судової адміністрації. Вона вийде з пропозицією до Кабінету Міністрів. Оскільки це майно державне, на це потрібно рішення Кабміну.

 

Якщо встигнемо і нам підуть назустріч, то ми отримаємо це приміщення і віддамо ті суди, які вже ми віддали на 50 років. Вони - в оренді. Ми нічого не втрачаємо. За площею це більше, за якістю це краще, і за розташуванням це краще.

Прийняти у комунальну власність приміщення Нацбанку хочуть з важливою умовою – без права приватизації. І лише у разі, якщо уряд погодиться віддати Рівному будівлі НБУ, міська рада передасть приміщення судів.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень