«Кримінальний авторитет» з Івано-Франківська не просто так потрапив у ДТП на Рівненщині? (6 ФОТО)

Ігоря Халаменду тримають у ЦМЛ

Ігор Халаменда на Центральному ринку Івано-Франківська

Як ми повідомляли, в середу, 29 липня, в селі Птича на трасі «Київ-Чоп» у ДТП постраждав 50-річний житель Івано-Франківська, водій автомобіля «Mercedes-Benz G 500».

За попередніми даними, вважалося, що водій не врахував швидкості руху та вилетів з дороги, після чого зіткнувся з відбійником, а його «кубик» кілька разів перевернувся. 

Колаж Радіо Трек

Потерпілим у ДТП виявився відомий в  Івано-Франківську Ігор Халаменда, якого ще називають «кримінальним авторитетом» на прізвисько «Бура». 

Ігор Халаменда – власник ТОВ «Торговий сервіс», яке довший час орендувало Центральний ринок Івано-Франківська. Із цим ринком у Франику повязані постійні протистояння. Як можна зрозуміти, там точиться справжня боротьба за право його оренди. Боротьба з застосуванням не лише адвокатів, але й багаточисельних парубків спортивної зовнішності.

Як писало десь місяць тому видання GALKA.IF.UA Халаменда знову намагається повернутися на ринок (ФОТО, ВІДЕО)

Ігор Халаменда -- у камуфляжі

Так, чи інакше, але після ДТП під Птичою, Ігоря Халаменду відправили спочатку до Дубнівської райлікарні, а звідти «санавіацією» доправили в Рівне, у нашу центральну міську лікарню (ЦМЛ).

Ми писали про це ще в середу. Тоді наші джерела давали суперечливу інформацію про стан потерпілого. Нині ж їх покази – сходяться:

- Стан середньої важкості.
 

- Ні, операції не робили. Почувається він загалом – добре. Але його тут тримають, бо видно є підозра, що можливо та ДТП, це не просто була аварія. Що, можливо то був… замах.
 

- Можливо його авто підрізали. А може щось зробили, щоб вивести з рівноваги.
 

- Ні, ні до Києва, ні в Івано-Франківськ його не забирають. Тримають у нас.
 

- Можливо навіть ховають тут у Рівному. Переховують.

Нагадаємо, у серпні 2012 року Халаменда скоїв смертельну ДТП, в якій постраждали троє осіб та загинула молода жінка. Тоді Халаменда відбувся іспитовим терміном у два роки.  

У 2016-му році бізнесмен тікав на своєму «Мерседесі» від патрульних. Тоді він сам зізнався, що їхав зі швидкістю 170 км/год. і знаходився під длією наркотиків.

 

Вже у наркодиспансері підтвердилось, що Халаменда перебував під дією кокаїну. 

У 2017-му наш герой став учасником стрілянини у ресторані в центрі Івано-Франківська, де, за інформацією ЗМІ, також фігурував син іншого добре відомого в Рівному чоловіка – Героя України – Анатолія Француза.

Останній не лише очолював МВС у Рівненській  області, але й був довгий час головою Івано-Франківсьї ОДА.

 

Через що не помирилися Халаменда та Француз молодший нам достеменно невідомо.

[media=191788][media=191790]

До речі, це була не перша стрілянина Халаменди. У 2007 році його обстріляли на тому ж броньовоному «Мерседесі». Тоді він дістав важкі поранення, але його врятували ізраїльські лікарі, пише УНІАН

Одним словом, чоловік, який лежить у ЦМЛ, - непростий, колоротний і напевно цікавий, але…

 

Виглядає, що нині йому треба «Залягти на дно в Рівному» (с)

Центральний ринок в Івано-Франківську подібний на ринок у Рівному

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень