Криптогаманець Trustee Plus — твоя точка входу у світ цифрових активів

Найдоступніший спосіб інвестування в криптовалюту

Проєкт Trustee Plus приємно здивував громадськість і представив нову функцію, що значно спрощує завдання з купівлі криптовалюти. Цей сервіс став своєрідною реакцією на збільшені запити українців щодо цифрових активів, які щодня б'ють рекорди вартості.

Smart P2P від Trustee Plus приховує в собі найдоступніший спосіб інвестування в криптовалюту. Команда платформи під час створення функції орієнтувалася на побажання користувачів, що забезпечило їй дружню до клієнтів структуру.

Головним плюсом представленої функції є доступність інвестування. Можна купити криптовалюту на будь-яку суму, відштовхуючись від 200 гривень. Таке рішення дало змогу зробити цифрові активи доступними мільйонам користувачів, оскільки вони більше не обмежені обсягом вкладу.

«Smart P2P відкриває двері для всіх, хто прагне зануритися у світ цифрових активів. На нашій платформі можна придбати біткоїн на 300 гривень або Solana на 1000 гривень, залежно від ваших цілей. Я рекомендую використовувати стратегію DCA (регулярні невеликі вкладення), щоб поступово нарощувати капітал при мінімальних інвестиціях», — говорить генеральний директор Trustee Plus Вадим Груша.

Smart P2P реалізовано із залученням досвідчених професіоналів із сектору криптовалютних фінансових операцій, що дало змогу домогтися чудової безпеки та конфіденційності.

Важливо також зазначити: Trustee Plus лише підтримує роботу платформи на технічному рівні, залишаючись нейтральною щодо процесу торгівлі. Це забезпечує прозорість і свободу взаємодії на ринку.

Крім Smart P2P, компанія має у своєму розпорядженні цілий арсенал додаткових послуг, включно з обміном, зберіганням і виведенням коштів.

Trustee Plus також пропонує скористатися унікальним платіжним інструментом — криптокарткою, що дозволяє здійснювати покупки в магазинах з банківськими терміналами та на онлайн-ресурах. Все, що вам потрібно, це синхронізувати з продуктом свій erc20 wallet, після чого відкриється доступ до величезної кількості можливостей.  

Зазначимо, що Trustee Plus продовжує динамічно розвиватися, про що свідчить випуск понад 50 000 платіжних карток і встановлення 300 000 криптогаманців.

Це дало змогу компанії зайняти позицію лідера в криптосекторі України та бути визнаною в якості одного з найкращих криптогаманців 2024 року. Саме такий статус присвоїли платформі журналісти видання MNBC в якому днями опублікували статтю, як підготуватись до дропу монет в hamster kombat і вивести їх на карту.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень