Кримінального авторитета видворили з України рівненські міграційники

Повернули у Грузію

35-річний житель Тбілісі 10 років відсидів у Катеринівській виправній колонії, що у Сарненському районі Рівненщини. Потрапив туди за розбій, вчинений в особливо великих розмірах.

У колонії він був «смотрящим» - кримінальним авторитетом, який стежить за дотриманням злодійських законів.

 

«Смотрящого» назначає злодій у законі. І, зазвичай, таких у підпорядкуванні злодія в законі у виправному закладі є кілька. 

 

8 жовтня вище названий кримінальний авторитет вийшов з колонії. У нього не було документів. Тож працівники міграційної служби Рівного на нього

склали протокол про порушення іноземцями правил перебування в Україні і помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території Волинської області.

Також вони звернулися у суд за його видворенням з України. Оскільки суд таке рішення ухвалив, нелегала вчора в аеропорту «Жуляни» посадили на літак до Грузії.  

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненщини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень