«Краш», брутальний рокер та пірат: Як змінювався Джонні Депп за роки кар'єри (ФОТО)

Навіть не мріяв бути актором

Джонні Депп – один із найвідоміших голлівудських акторів. Довгий час за Джонні тягнулося амплуа «краша» усіх підлітків 90-х від якого він вперто тікав. Одні з найвідоміших фільмів Джонні – це «Едвард руки-ножиці», «Пірати Карибського моря», в них він продемонстрував унікальну акторську гру.

80-ті роки

Джонні Депп не мріяв стати видатним актором. Бувши підлітком він почав займатися музикою, створив власний рок-гурт та виступав у місцевих пабах.

Початок його акторської кар'єри почався зі знайомства з Ніколасом Кейджем. Він порадив Джонні зайнятися акторством та привів на прослуховування фільму «Кошмар на вулиці В’язів».

90-ті роки

У 90-х Джонні Депп позиціонувався, як «новий тип чоловічої кінозірки». Він став кумиром підлітків після стрічки «Джамп Стріт, 21».

Фільми Джонні Деппа здебільшого були в напрямку ромкомів. Йому діставалися ролі закоханих хлопців, хоча він сам протестував проти такого амплуа і всіляко демонстрував протилежне через свою поведінку.

У ЗМІ його навіть описували, як «поганого хлопця з Голлівуду» через пристрасть до наркотиків та алкоголю. Насправді біографія Джонні Деппа була насиченою. В дитинстві він був справжнім бунтарем, який досить рано ввів шкідливі звички у своє життя.

Для ролі Едварда «руки-ножиці» в однойменному фільмі Деппу довелося скинути близько 10 кілограмів. В одній зі сцен він навіть знепритомнів через свій шкіряний костюм.

2000-ті роки

Довгий час Джонні Депп знімався у некасових фільмах, які обирав свідомо. Окрім ролей кумира підлітків у нього були й протилежні стрічки.

У цей період починаються зйомки культової історії «Пірати Карибського моря», де Депп зіграв легендарного Джека Горобця. Його образ досі повторюють фанати та навіть сам Джонні - нещодавно в образі капітана він відвідав дитячу лікарню в Іспанії.

Після виходу першої частини «піратів» у 2003 році, Джонні Деппа визнали «Найсексуальнішим чоловіком світу». Тоді його популярність зростала ще більше.

2010-ті роки

У 2010-х роках Джонні Депп отримав звання «Улюбленого чоловіка» завдяки опитуванню одного видання та був найбільш високооплачуваним актором американської кіноіндустрії. До слова, у той період кардинально змінилося його особисте життя – Депп розлучився із Ванессою Параді, у шлюбі з якою народилося двоє дітей.

Музика в житті Джонні Деппа

Уперше Джонні Депп взяв до рук гітару у 12 років. Заняття музикою допомогли йому пережити розлучення батьків. А його перший гурт допомагав заробити гроші.

У 2012 році він навіть виступав разом із Мерліном Менсоном. Грав для саундтреків своїх фільмів «Шоколад» та «Одного разу в Мексиці»

2020-ті роки

Початок 2020-х років ознаменувався для Джонні Деппа продовженням судової тяганини з Ембер Хьорд, роботою в кіно та розвитком власної продюсерської компанії. Він також продовжив свою музичну справу.

У травні 2023-го актор з'явився на Каннському кінофестивалі й потрапив у пресу не через свій лук. Навесні 2024 року Джонні Депп здивував неймовірним перевтіленням. Він схуд, підстригся та оновив гардероб. Так актор готувався зустрічати свої 61.

Джерело: Таблоid

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень