Ілон Маск прокоментував секс утрьох з актрисою та моделлю

Йому закидають групові розваги з Ембер Херд і Карою Делевінь

Днями в мережі з’явилася інформація про те, що в американського підприємця та винахідника Ілона Маска був секс утрьох із супермоделлю Карою Делевінь та актрисою Ембер Херд в той час, коли остання ще була заміжня за актором Джонні Деппом.

У процесі судових розглядів між Джонні Деппом та Ембер Херд сусід пари розповів, що Ембер за спиною в чоловіка проводила час у його ж пентхаусі в Лос-Анджелесі в компанії Ілона Маска та Кари Делевінь. Адвокати Деппа, спираючись на слова свідків, закидають Херд подружню зраду.

Ілон Маск прокоментував ситуацію так:

Ми з Карою друзі, але ніколи не були близькі. Вона підтвердить це. Крім того, я хочу підкреслити, що з Ембер почав зустрічатися приблизно через місяць після її розлучення. Ми не були разом під час її шлюбу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень