Одній із найвродливіших актрис «світить» в’язниця

За те, що оббрехала Джонні Деппа

Суд продовжує розбиратися в обставинах справи про наклеп, яку подав 56-річний Джонні Депп проти колишньої дружини, 33-річної Ембер Херд, яку визнали найгарнішою з точки зору золотого перетину. Адвокати актора шукають нові докази того, що фотографії зі слідами побоїв, які актрисі нібито завдав Депп в 2016 році, - це фальсифікація.

Якщо представникам Деппа вдасться переконати суд в тому, що Ембер оббрехала колишнього чоловіка і сама собі намалювала синці та садна, то вона може отримати реальний тюремний термін. Відповідно до кримінального кодексу Каліфорнії, за неправдиві свідчення і фальсифікацію фактів актриса може на три роки загриміти за ґрати.

Проти Херд буде свідчити її стилістка Саманта МакМіллен, яка стверджує, що ніяких синців на обличчі Ембер не було. Ба більше, актриса сама часто поводилася агресивно.

Нагадаємо, конфлікт між Джонні Деппом і Ембер Херд почався після їхнього розлучення в 2016 році, коли остання звинуватила актора в застосуванні до неї фізичної сили і зажадала видати тимчасовий охоронний ордер, що забороняє Деппу наближатися до неї. Суд задовольнив позов актриси, а Джонні довго уникав зустрічей з Ембер, після чого сам подав на неї до суду.

За наклеп, що ганьбить своє ім'я, він зажадав 50 мільйонів доларів.

Не так давно надбанням громадськості стали аудіозаписи, з яких стало очевидним, що Ембер сама не раз піднімала руку на Джонні, а також відео, яке доводить, що Херд закрутила роман з мільярдером Ілоном Маском ще коли була у шлюбі з Джонні Деппом.

23 березня розпочався фінальний судовий розгляд, який має поставити крапку у стосунках цієї пари. Незадовго до нього в підтримку актора висловилися його колишня дружина Ванесса Параді, колишня дівчина Вайнона Райдер, а також його колеги Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень