Джонні Депп підтримав українця Олега Сенцова

Актор буде представляти інтереси засудженого на 20 років режисера

Правозахисники «Voice Project» запустили кампанію в підтримку ув'язнених з політичних мотивів діячів мистецтва «Imprisoned for Art». В рамках проекту актор Джонні Депп буде представляти інтереси засудженого на 20 років українського режисера Олега Сенцова.

В рамках цієї кампанії відомі артисти і музиканти будуть привертати увагу до долі представників творчих професій з різних країн світу, позбавлених волі за політичними мотивами. Інформація про проект опублікована на офіційному сайті організації.

«Мета кампанії - активізувати зусилля зі звільнення інакомислячих, які перебувають зараз в тюремному ув'язненні через те, що використовували своє мистецтво і голос, щоб висловитися», - написано на сторінці проекту.

Політв'язнів підтримують американський актор Джонні Депп (представляє Олега Сенцова), активістка «Pussy Riot» Надія Толоконникова, франко-чилійська співачка Ана Тіжу, американський гітарист і володар Греммі Том Морелло, американський співак Алекс Еберт, а також британський музикант Пітер Гебріел. Всі вони сфотографувалися з табличками політв'язнів, зображення надруковані на футболках і толстовках, які можна купити. Гроші, отриманіз продажів, підуть на надання підтримки ув'язнених.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень