Країна в смартфоні: які послуги сервісних центрів МВС можна отримати онлайн

Це зекономить час клієнтів

Сервісні центри МВС  потурбувалися про те, аби громадяни швидко й затрачаючи мінімум часу зуміли легко та у кілька кліків скористатися безкоштовними онлайн-послугами.

Онлайн можна замовити  довідку про відсутність судимості, а також можна перевірити її статус.

Така довідка потрібна для оформлення на роботу, оформлення візи для виїзду за кордон, для участі у тендері, здійснення усиновлення, встановлення опіки, оформлення громадянства, оформлення або поновлення документів тощо.

Ще одна корисна онлайн-опція – перевірка свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Сервіс стане у пригоді не тільки громадянам, але і бізнесу.

Можливість самостійно перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу може убезпечити ринок від шахрайства при отриманні транспортних послуг, при найманні працівників на роботу, каршерінгу та купівлі авто тощо.

Набирає неабиякої популярності наш відносно новий сервіс – Електронний кабінет водія, який презентували у лютому цього року.

Тут можна записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС, замовити індивідуальні номерні знаки, дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й сплатити штрафи за адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів.

Окрім того, лише у два кліки можна перевірити свої знання з Правил дорожнього руху та підготуватися до здачі теоретичного іспиту.

Також, якщо плануєте подорож за кордон, то на сайті можна  дізнатися, які документи потрібні для виїзду за кордон на транспортному засобі, для цього варто лише вибрати зі списку країну, яку збираєтеся відвідати.

Також, зайшовши на сайт регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області http://riv.hsc.gov.ua/  або на сайт Головного сервісного центру МВС   http://hsc.gov.ua/ можна перевірити за допомогою онлайн-камер завантаженість  сервісних центрів МВС  в режимі реального часу.  

Повідомляє Рівненський сервісний центр в Рівненській області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень