У сервісних центрах МВС на Рівненщині в лютому був особливий «аншлаг»

І його створили не власники європейських авто, а місцеві мешканці

Понад тисячу довідок про відсутність судимості видали за лютий у сервісних центрах МВС Рівненщини.

Попри те, що замовити такий документ можна онлайн, часто у сервісні центри приходять цілими групами. В основному це люди, яким необхідна така посвідка на роботу.

Аби зменшити черги, спеціалісти можуть виїжджати в певні установи, пояснив заступник начальника Регіонального сервісного центру МВС в області Віктор Залюбовський:

- Зазвичай, якщо ми вдень видавали по 10-15 довідок, то були дні, коли ми видавали по 100 довідок. Найбільше до нас звертаються лікарні, лікарі та медперсонал. Багато звернень від військових було, коли на службу призивають то вимагають такий документ.

 

Ми останнім часом ідемо на зустріч установам, і часто, наприклад, у лікарні виїжджає наш спеціаліст, там він збирає дані, а вже до бази даних все вносить на своєму робочому місці. Ці виїзди допомогли нам уникнути ажіотажу, і це зручно громадянам. Адже той самий лікар не відривався від роботи.

Зауважимо, довідка про несудимість потрібна не лише на роботу, а й тим, хто оформляє візу для виїзду за кордон, займається оформленням громадянства, документами на опіку чи усиновлення, а також для участі у тендерах.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень