У Рівному виявили крадені автомобілі

Фахівці сервісних центрів МВС Рівненщини виявили 17 сумнівних автівок

Таку кількість авто виявили з початку 2019 року. Останній такий випадок трапився 2 квітня, розповідає речник сервісного центру Ярослава Княжинська:

- До Територіального сервісного центру №5641 (м. Рівне) звернулася жителька Рівненщини, щоб перереєструвати «Опель Вектра» 1990 року випуску. В результаті проведеного огляду вищевказаного автомобіля та реєстраційних документів було встановлено, що початкові маркувальні позначення номера кузова піддавалися змінам, шляхом перебивання окремих символів. Зібрані матеріали та транспортний засіб були направлені до поліції.

Загалом, за три місяці цього року спеціалісти сервісних центрів МВС Рівненщини виявили 5 викрадених транспортних засобів: 4 в Україні й 1 за кордоном.

Про ці випадки працівники сервісних центрів МВС повідомили до поліції.

Рівнянин купив електромобіль Tesla, який розшукує поліція Норвегії.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень