Кожен літр води коштує грошей: у ЖКГ прокоментували інцидент зі співочим фонтаном (ФОТО)

В який невідомі налили мильного розчину

Йдеться про фонтан, що за кінопалацом «Україна» - на алеї Чайки. Сьогодні вранці перехожі помітили, що у фонтані повно мильної піни.

В «Рівнеоблводоканалі» кажуть, що це або шампунь, або мийний розчин.

Воду у фонтані потрібно замінити, сам водограй помити і напустити туди свіжої води. Ця процедура платна.

Крім того, зробити це не так просто - спершу все мають погодити в управлінні житлово-комунального господарства, адже водоканал підписав з ним угоду, згідно з якою мав провести лише чотири спуски води і всі вони - заздалегідь оплачені і вже проведені цього сезону.

Тим часом, заступник начальника управління ЖКГ Володимир Лапюк підтвердив, що саме вони оплачують обслуговування фонтанів і тепер вимушені шукати вихід із ситуації:

Зараз ми відшуковуємо можливість… Можливо, приймемо рішення, що воду цю спустимо і наберемо свіжої води. Ми вирішимо це питання у найближчі пів години – годину і дамо вказівку водоканалу, щоб ту воду вони злили.

 

Кожен літр води коштує грошей.

Тож, рівнян закликають бути відповідальнішими і не робити подібних речей. Окрім того, що це зайвий клопіт для комунальників, фактично оплачують усі роботи САМІ ГРОМАДЯНИ – власними податками, наголошують у ЖКГ.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень