Котлети з хека – шикарне доповнення основної страви. Готуються за 40 хв (РЕЦЕПТ)
Ці котлети виходять дуже смачними та ситними, їх можна їсти навіть холодними
Хек рекомендують вживати при дієтичному харчуванні – сама по собі риба не жирна, але завдяки своєму унікальному складу вона наситить організм купою корисних мікро- та макроелементів.
Мабуть, усі звикли, що хек – це обов’язково тушкована риба. Ну, нехай смажена… Але виявляється, з нього можна з легкістю приготувати смачнючі котлети! Записуйте.
Інгредієнти:
- хек (можна філе) - 600 г
- яйця - 1 шт.
- морква – 1 шт.
- цибулина - 1 шт.
- молоко – ½ склянки
- білий хліб – 30 г
- панірувальні сухарі
- сіль, перець, зелень - до смаку
Приготування:
Рибу треба заздалегідь розморозити, злити зайву воду і зробити з неї фарш.
Тоді розмочуємо хліб у молоці, а очищені й нарізані цибулю та моркву обсмажуємо на олії.
У готовий фарш додаємо свіжий кріп, яйце, сіль, перець і добре все перемішуємо.
Сформувавши котлети, обвалюємо їх у сухарях і прибираємо у холодильник на 30 хв.
Потому смажимо котлети на добре розігрітій сковороді.
Найкраще смакують з картопляним пюре і свіжим легеньким салатом
Радіо Трек: НОВИНИ