Копійчаний ароматизатор: Що можна засипати в унітаз для чистоти та приємного запаху

Це дієво

Для підтримання чистоти унітаза і позбавлення від неприємних запахів можна використовувати не лише спеціальні засоби побутової хімії, але й прості, доступні інгредієнти. Ось кілька ефективних варіантів:

Звичайна сіль

Сіль — це простий, але дуже ефективний засіб для боротьби з патогенною флорою, яка є причиною неприємних запахів. Регулярне використання солі допоможе підтримувати чистоту і свіжість унітаза.

Пральний порошок

Навіть недорогий пральний порошок може чудово впоратися з очищенням унітаза, забезпечуючи білизну та приємний аромат. Він ефективно видаляє наліт і бруд.

Сода

Сода — це класичний засіб, який використовували ще господині у минулому. Вона не тільки очищає унітаз, але й нейтралізує запахи, роблячи його свіжим та чистим.

Шампунь

Мало хто знає, але звичайний шампунь також може бути ефективним засобом для очищення унітаза. Він добре видаляє забруднення і залишає приємний запах.

Ефірна олія чайного дерева

Ефірна олія чайного дерева — це неймовірно ефективний засіб у боротьбі з мікробами. Достатньо додати кілька крапель в унітаз, щоб позбутися бактерій і додати приємний аромат.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень