Комунальників Рівного звинувачують у спалюванні сухої трави біля тубдиспансеру (ФОТО)

Рівняни переконані, що суху траву біля медзакладу палять працівники Тресту зеленого господарства

В редакцію Радіо Трек звернулася рівнянка Людмила Іванчук. Жінка повідомила:

Тижнів зо два тому працівники Зеленого Господартва косили біля диспансеру траву та чагарники. Дещо забрали, а дещо кинули сохнути. Різний мотлох разом з пластиком, який ховався в траві, так і лишився пектися на сонці. Напевно чекав, коли його підпалять разом із висохлою травою.

Сьогодні ж усе це підпалили.

Пацієнти диспансеру кашляють - вітер несе смердючий дим у вікна лікарні, що аж ніяк не сприяє одужанню, а навпаки – загострює страшну хворобу.

Варто зауважити, що самого процесу підпалу на Дворецькій, 108 пані Іванчук не бачила.

Тим часом Радіо Трек звернулося за коментарем до заступника начальника управління ЖКГ Рівного Володимира Лапюка. Той спростовує спалювання трави комунальниками.

Люди, які підпалили траву, були в зеленому спецодязі? – питає Лапюк

Комунальник навіть обіцяє послати туди людей, аби ті склали протокол про незаконне спалювання сміття. Проте, на кого його складатимуть, невідомо. Адже місцина, про яку йдеться, розташована біля тубдиспансеру та СІЗО.

Нагадаємо, їдкий дим заважає рівнянам вже з минулого тижня. А у вівторок в.о. директора Державної установи «Рівненський обласний лабораторний центр» Роман Сафонов розповів, що концентрація сірчистого ангідриду, тобто, продуктів спалення, в останні дні в повітрі області була перевищена удвічі. За його словами, незначне перевищення цих речовин в повітрі особливо впливає на людей із серцевими та легеневими хворобами.

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень