Рівненські школярі зустрілися з олімпійцями (ФОТО)

Учні НВК «Колегіум» та загальноосвітніх навчальних закладів № 6 та 13 на стадіоні «Авангард» зустрілися з учасниками ХХХІ літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро

Зокрема, до учнів завітали майстри спорту міжнародного класу з легкої атлетики Ольга Котовська та Світлана Станко, Заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Наталія Прищепа. Супроводжував видатних спортсменів Заслужений тренер України з легкої атлетики Андрій Попеляєв.

Під час зустрічі гості розповіли про своє спортивне життя, відповіли на численні запитання. Зокрема, школярів цікавило буденне життя спортсменів, їхній раціон харчування, періодичність та кількість тренувань тощо.

Неочікуваним було для присутніх почути про те, що рекорд України, який встановив Андрій Попеляєв у 1984 році з бігу із перешкодами на 3000 метрів, до цього часу ніхто не перевершив.

Задовольнивши цікавість дітей, спортсменки провели для них розминку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень