Кому на Рівненщині пощастило побачити сніг цієї зими (ВІДЕО)

Красиві кадри публікують у соцмережах

Стійкого покриву снігу у Рівному у сезоні зима 2020-2021 поки не бачили. Проте, в області знайшли такі куточки, де невеликий, та все ж покрив снігу утворився.

Зокрема на сторінці _myhailytskyi в Instagram опубліковано кадри, які зняли у селі Стрільськ, що у Сарненському районі. Це село розташоване на березі річки Случ.

 
 
 
 
 
 

За однією з версій, Стрільськ заснували стрільці (озброєні люди-мисливці), які поселилися на пагорбі Грінці серед непрохідних боліт.

Ще назву Стрільська пов'язують із поняттям «стріла» — гострокінцевий берег, піщаний намив у річці. Адже тут протікали річки Міленька, Перейма, Стара річка (Старина), що впадали в Случ, йдеться на сторінці Стрільська у Вікіпедії.

 
 
 
 
 
 

А у спільноті Типове Рівне також опублікували засніжену дорогу неподалік Березного.

До слова, минулої ночі на дорогах Рівненщини працювало майже пів сотні одиниць техніки, що займалася розчищуванням доріг краю. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень