Які кольори притягують удачу для різних знаків Зодіаку?

Перевірте, чи справді улюблений колір вам «личить»

Кожен знак Зодіаку має талісман, тотемну тварину і камінь, що приносить удачу, а ще - власний колір. Фахівці кажуть: якщо ви хочете, щоби день був вдалим або важлива зустріч пройшла ідеально - одягніть одяг того кольору, який відповідає вашому сузір'ю

ОВЕН

Це представники вогняної стихії. Їхній колір - червоний і всі його відтінки. Він ідеально підходить як для одягу, так і для інтер'єру. Червоний колір для Овнів - ідеальний для того, щоби підкреслити такі риси характеру як сміливість, сила й рішучість.

ТЕЛЕЦЬ

Колір щастя для Тельців - спокійний синій або рожевий. А щоб відчути умиротворення та впевненість, представникам цього знака Зодіаку варто поєднувати зелений з жовтим і білий з червоним.

БЛИЗНЯТА

Найкращий колір для них - жовтий. Він енергійний, яскравий і символізує рух. Якщо Близнята носитимуть одяг жовтого кольору, то зможуть стимулювати свої творчі сили та активність. А ще їм підходить зелений. Він зміцнює здоров'я, самоповагу і проявляє їхню наполегливість.

РАК

Спокійні відтінки сірого допоможуть Ракам контролювати свої емоції. Також представникам знака варто звернути увагу на яскравий помаранчевий. Цей соковитий колір здатний зарядити їх позитивною енергією і підняти настрій.

ЛЕВ

Колір щастя Левів - благородний золотий. Він дарує їм внутрішню силу, красу та удачу. А щоб боротися з негативними емоціями, Левам варто вибрати білий колір. Він допоможе бути менш експресивними і різкими у висловлюваннях.

ДІВА

Дівам підходить зелений і коричневий. Зокрема, зелений колір стимулює розум і є ознакою процвітання. Він допоможе Дівам знайти нові таланти, стати успішнішими та сильнішими, як морально, так і фізично. Тоді як шляхетний коричневий, в принципі, найкраще підходить цим представникам земної стихії, адже асоціюється з раціональним мисленням, а також землею та її дарами.

ТЕРЕЗИ

Блакитний, світло-зелений і колір морської хвилі допоможуть Терезам знайти гармонію. Ці кольори здатні направити їхні думки в правильне русло. До речі, саме блакитний є для Терезів основним кольором щастя. Він допоможе представникам знака знайти рівновагу і гармонію із собою.

СКОРПІОН

Колір Скорпіона - розкішний чорний, благородний пурпурний і всі темні відтінки червоного. Вони асоціюються з міццю і таємничістю. Пурпурний відтінок обдарує людей, народжених під цим знаком Зодіаку, позитивними емоціями, а темні відтінки червоного допоможуть впоратися з негативом.

СТРІЛЕЦЬ

Амбітним Стрільцям підійдуть всі відтінки фіолетового. Вони асоціюються з проявом влади і розкоші. Непоганим поєднанням для Стрільців стане комбінація синього і червоного. Ці два кольори здаються повними протилежностями, тож ідеально характеризують представників цього зодіакального кола.

КОЗОРІГ

Козорогам, які люблять стабільність, підходить коричневий колір, він уособлює стійкість. Представникам даного знака Зодіаку в принципі підходять темні тони, оскільки вони асоціюються з властивою Козерогам стриманістю. А от білий, бежевий чи ніжно-рожевий принесуть представникам знака умиротворення і душевний спокій. Козероги часом піддаються своїм емоціям, тому світлі тони допоможуть їм навчитися контролювати свій гнів.

ВОДОЛІЙ

Водоліям варто звернути увагу на світлі відтінки блакитного і зеленого. Ці кольори принесуть спокій, допоможуть знайти гармонію. А ще вони допомагають стимулювати мислення. Також представникам знака підійде сріблястий. Він обдарує Водоліїв душевним теплом.

РИБИ

Рибам підходять усі лілові та фіолетові відтінки. Вони уособлюють здатність Риб проникати в почуття та емоції інших людей, їхні екстрасенсорні навички. Також Рибам підійде помаранчевий колір. Якщо вибирати яскраві відтінки цих кольорів, то часом ці надто спокійні представники водної стихії зможуть стати більш емоційними. Насичені відтінки зроблять скромних Риб більш розкутими і менш сором'язливими.

Джерело: ГЛАВРЕД

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень