Коломис зібрав «бойз-бенд» та «вгатив» новий гімн рівненського спідвею (ФОТО/АУДІО)

Журналіст Максим Коломис, творчість якого Головня називає «стабільною», переміг у конкурсі на краще виконання спідвейного гімну

Максим Коломис. Фото з його сторінки у Фейсбуці.

У суботу, 31 серпня, у Рівному стартуватимуть одразу 10 гонщиків з Європи. Серед них чемпіони й призери європейських першостей, каже директор «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня.

Сергій Головня. Фото з його сторінки у Фейсбуці.

В ефірі «Радіо Трек» Сергій Головня запросив вболівальників «чорного спорту» на мототрек.  В п’ятницю о 16:00 відбудеться відкрите офіційне тренування спортсменів, які стартуватимуть у суботу, 31 серпня, на фіналі Чемпіону Європи U21. До слова, подібної гонки у Рівному не було понад 30 років.

Марко Левішин. Фото — УНІАН.

Під час цієї гонки рівняни почують новий гімн рівненського спідвею.

 - Майже 10 варіантів текстів гімну було, але найбільш ефективний гімн вийшов у журналіста Максима Коломиса. Він зібрав гурт активних людей, музикантів, які записали гімн рівненському спідвею. Презентують повну версію на мототреці в суботу, 31 серпня. Там і цікавий текст, і драйвове виконання (почути частинку можна на 2 хвилині запису – авт.).У новому гімні спідвею згадані імена відомих гонщиків, а в кінці – Марка Левішина, надії рівненського спідвею, — розповів Сергій Головня.

Україну в фіналі представлятиме саме Марко Левішин. Попри те, що місяць тому у нього була серйозна травма на змаганнях у Латвії, він виїде на гареву доріжку у Рівному в суботу, 31 серпня. Задля цієї гонки спортсмен пропустив престижні змагання у Словаччині. 

- Хочу додати, що на фіналі у Рівному будуть делегації з польського мотосоюзу та FIM, інтернаціональна мотофедарація, з якими будемо говорити про нові змагання такого рівня. Якщо все буде добре, то нам продовжать ліцензію, — резюмував Сергій Головня.

До речі, переможцю фінальних змагань вручать особливий кубок. Подейкують, у нього вміщається 12 літрів шампанського!

Марко Левішин. Фото — УНІАН.


Більше про це — слухайте тут:

Нагадаємо, на День міста біля мототреку відкрили пам’ятний знак до 60-річчя рівненського спідвею.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень