Чи бути фіналу європейських змагань зі спідвею серед юнаків у Рівному?

Рішення про це ухвалили у Польщі

Як відомо, вихідними у Торуні відбувся European 125 cc Youth Track Racing Cup. Стартували у ньому юнаки та дівчата (двоє) на мотоциклах для спідвею з об'ємом двигуна 125 см кубічних. І вперше в історії вітчизняного мотоспорту там їздив український гонщик – 12-річний Роман Капустін. Він став фіналістом в одній з категорій.

Під час змагань з’ясувалось, що подібних гонок у Рівному не буде.

- На жаль не підтвердилася попередня інформація щодо проведення Фіналу European 125 cc Youth Track Racing Cup у Рівному у 2020-му році. Однак нашому місту дісталися інші, не менш престижні змагання європейського рівня. На відміну від 2019-го року їх буде не два, а три. Які саме – розповім згодом, — повідомив очільник Клубу вболівальників Рівненського спідвею Сергій Головня.

Нагадаємо, на початку червня міський голова Володимир Хомко подавав заявки у мотоциклетну Федерацію України на проведення семи європейських змагань у 2020 році.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень