У Рівному з’явилася спідвейна фотозона (ФОТО)

Та брендований тролейбус

У Рівному до 60-ї річниці існування спідвею в нашому місті відкрили нову фотозону.

Малу архітектурну зону «Я люблю спідвей» облаштували перед входом на мототрек.

Також рівнянам презентували «інформаційно-агітаційний» тролейбус.

Громадський транспорт оформили світлинами з найвідомішими рівненськими спідвеїстами, найпершими спідвейними змаганнями у 1959 році та найяскравішими моментами перегонів.

Тролейбус вирушив за маршрутом №1 «Мототрек – Ювілейний».

- Ми в жодному разі не применшуємо важливість інших видів спорту в Рівному. Але погодьтеся, так склалося історично, і вже доволі давно, що спідвей був для рівнян спортом номер один. І сьогодні ми хочемо повернути йому ту популярність, яку він мав у нашому місті 30-40 років тому. Саме для цього і відбувається популяризація спідвею: фотозони, реклама на транспорті, Клуб уболівальників, заявки на проведення міжнародних змагань найвищого рівня, щонайменше половину з яких ми плануємо отримати й наступного року, і зупинятися на цьому не будемо, — розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.

Вже сьогодні, у середу, 26 червня, вболівальники зможуть приїхати на Мототрек у «спідвейному» тролейбусі й зробити фото біля знаку «Я люблю спідвей».

Адже о 17:00 на стадіоні технічних видів спорту розпочнеться «Меморіал Ігоря Марка».

На мототреці у Рівному ганятимуть представники Польської Екстраліги — найсильнішої ліги світу. Такий турнір проводять вже вп'яте.

Змагання проходитимуть за сіткою у 15-ть заїздів для 6-ти міжнародних пар. У складі кожної пари стартуватиме 1 українець + 1 іноземець.

За підсумками гонки визначаться переможці та призери «Меморіалу Ігоря Марка».

Фото прес-служби Рівненської міської ради. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень