Колишній співробітник «Азовсталі» здає росіянам інформацію про завод

Зрадник показує на карті, де саме знаходяться цехи, в яких найлегше сховатися

Колишній начальник зміни з обладнання у конверторному та товстолистовому цехах «Азовсталі» в Маріуполі Олександр Чупрін здає окупантам позиції, де на заводі можуть ховатися українські захисники.

Про це повідомляє російське видання, що ретранслює риторику Кремля, «Известия».

— Тут йде потужний підземний тунель пішохідний, під товстолистовим цехом проходить, прямо під ним вихід йде всередину цеху, два виходи — у самому ТЛЦ. Якщо цех гарячий, то є система потужного водопостачання для охолодження обладнання та металу, і тоді обов'язково там присутні залізобетонні потужні відстійники, - розповідає Чупрін.

Зрадник показує на карті, де саме знаходяться цехи, в яких найлегше сховатися. І повідомляє, де українці можуть сховатися та перечекати досить потужні удари російських окупантів.

Також він розповів, як українські захисники можуть пересуватись на території заводу.

— Щодо людських комунікацій між цехами, вони всі йдуть на нульовій позначці. Це дороги, це мости, підземних тунелів тут немає. Це єдиний підземний тунель, дуже потужний із набережною під товстолистовим цехом на основну дорогу, що йде посередині комбінату «Азовсталь» до пам'ятника, де стоїть танк.

За словами зрадника, просидіти у цехах із залізобетонними конструкціями можна досить довго.

Джерело: Українська правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень