Як ворогу вдалося оточити Маріуполь - розповів перший командир «АЗОВу» (ВІДЕО)

А ще Білецький розказав, хто з військових опинився в «котлі» окупанта

Фото з мережі
Фото з мережі

Окупантам вдалося оточити Маріуполь через відсутність необхідної кількості зброї. Про це під час розмови з Яніною Соколовою заявив засновник і перший командир полку «АЗОВ» Андрій Білецький.

Каже, окрім озброєння, є потреби і в продовольстві та звичайній питній воді, та все ж найголовніша проблема — це зброя.

— Треба розуміти, що зараз воюють не фалангами, і крім людського фактора існує ще фактор зброї. Постачання, зброї і т.д. Там справді надзвичайно складна ситуація з продовольством, ще більш складна з питною водою, але найбільша проблема - це озброєння...

 

Важке озброєння, протитанкове озброєння, з ним є достатньо складна ситуація...

 

Планувалося, що Маріуполь буде одним з основних форпостів на лінії фронту, але не планувалося, що він опиниться в оточенні. І це призводить до безумовно поганих наслідків, тому що є люди... Є найкращі бійці країни, а от чим битися - з цим у них є великі проблеми, — пояснив Білецький.

Також він розповів про захисників, які опинилися в оточенні окупантів:

— Фактично, рота людей, які потрапили туди в «котел», в оточене місто, це ветерани «АЗОВу», це молоді добровольці, які служать в наших територіальних частинах. Виключно вони вирішили відправитися на допомогу в Маріуполь.

За його словами, наразі понад 50% міста знаходиться під контролем росіян. Але тут треба розуміти, що важлива не площа, а стратегічні пункти. Дві із трьох ключових точок у місті зараз - під нашим контролем, наголошує Білецький.

Він запевняє, що військові, які зараз залишилися на позиціях у Маріуполі, «будуть стояти на позиціях до останньої людини»

Більше про ситуацію у Маріуполі та Героїв «АЗОВу» - у відео

Нагадаємо, нещодавно Маріуполь атакували невідомою хімічною зброєю. Під удар потрапили наші військові. На щастя, минулося без жертв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень