«Все зміниться за одну ніч»: відома дата звільнення Маріуполя (ВІДЕО)

Астролог каже, що Маріуполю нададуть допомогу

Маріуполь ДО та ПІСЛЯ

Астролог Яна Ezoterichka з'ясувала, коли Маріуполь буде звільнено від російських окупантів. Вона склала гороскоп для міста на 2022 рік. За її словами, звільнення Маріуполя буде непростим, але місту нададуть допомогу.

- Маріуполь звільнять і буде заклик до відповіді, суд. Це буде дуже важка перемога, але мир прийде. Людям, які там знаходяться, дуже важко. Можливо, це трапиться через 21 день, 7 травня.

 

З середини травня буде велика допомога Маріуполю, і можливо в червні-липні буде відновлення. Все за одну ніч зміниться, але складно буде, — сказала експерт.

Астролог додала, що в квітні в Маріуполі ще триватимуть бої.

Закінчення бійні за Маріуполь у квітні поки не видно, — підсумувала Яна.

Зазначимо, російські окупанти блокують Маріуполь з 3 березня 2022 року. Вони наносять авіаудари по пологових будинках, лікарнях, школах та інших закладах. Жителі Маріуполя страждають від голоду, бо загарбники не відкривають гуманітарні коридори. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень