Колір бургунді: Ваш новий осінній акцент для стильного гардероба (ФОТО)

Додайте цей колір у свій гардероб і створіть незабутні образи

Осінь 2024 року обіцяє бути яскравою та насиченою, і ключовим кольором сезону стає елегантний колір  бургунді. Цей вишуканий відтінок, що нагадує про глибокий червоний виноград, безумовно, приверне увагу та додасть твоєму образу особливого шарму.

Бургунді — це не лише тренд, а й універсальний колір, який легко вписується в будь-який гардероб. Якщо ти не знаєш, з чого почати, обери верхній одяг: стильний тренч, куртка або жакет у цьому відтінку стануть ідеальним основним елементом для твоїх луків.

Для сміливих модниць пропонуємо спробувати total look у бургунді. Експериментуй з фактурами та матеріалами, поєднуючи, наприклад, оксамит зі шкірою чи трикотажем. Це додасть образу глибини та виразності.

Не забувай про аксесуари! Сумка, шарф чи краватка кольору бургунді можуть стати яскравими акцентами навіть у простому вбранні, надаючи йому особливого шику.

Джерело: cosmo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень