Час позбутися: ці речі варто викинути зі свого гардероба (ФОТО)

Моделі, які пора залишити в минулому

Мода має свої цикли, але є речі, які вже давно вийшли з трендів і навряд повернуться. Носіння таких предметів може негативно позначитися на вашому образі. Ось 4 категорій одягу, від яких стилісти радять негайно відмовитися.

Занадто «нарядні» блузи

Мереживні елементи, пишні рукави та бантики вже не актуальні. Сучасні тенденції вимагають лаконічності та елегантності. Вибирайте блузи прямого крою, в монохромних кольорах, без зайвого декору, виготовлені з якісних тканин. Сьогодні в моді класика та комфорт.

Приталені піджаки

Піджаки завжди в моді, але приталені моделі, які обтягують фігуру, вже неактуальні. Замість них краще обирати жакети вільного крою з дорогих тканин і в спокійних відтінках. Такі речі легко поєднуються і підходять для будь—яких ситуацій — від роботи до святкових заходів.

Синтетичні светри

Синтетичні светри швидко втрачають вигляд після прання. Краще інвестувати у светри з натуральних тканин, які виглядають елегантно та служитимуть довго.

Вузькі джинси

Цей стиль вже вийшов з моди, але багато жінок все ще його носять. Обирайте джинси прямого вільного крою, які підкреслять вашу фігуру і зроблять образ елегантним. Для повсякденного стилю підійдуть бойфренди або мішкуваті джинси.

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень