Довгий тренч: 3 сміливі осінні комбінації, які ви повинні спробувати у 2024 році (ФОТО)

Як поєднати тренч з трендовими елементами цього сезону

Завжди актуальні моделі тренчів повторюються із сезону в сезон, а от те, з якими речами ви їх поєднаєте, все ж змінюється. Ми вирішили акцентувати на трьох основних трендах 2024 року, які стильно доповнить тренч, врятувавши від першої осінньої прохолоди.

З балетками Mary Jane та шкарпетками

Білі шкарпетки цього року вважаються повноцінним аксесуаром, а балетки Mary Jane — найвишуканішим варіантом серед балеток, які підкреслюють жіночність та надають образу вишуканості. Восени спробуйте взути балетки зі шкарпетками під сукню або спідницю завдовжки до коліна, а зверху накиньте тренч, зафіксувавши його на талії. Образ у стилі Одрі Хепберн гарантований.

З ботильйонами та голими ногами

Ботильйони потрапили у тренди взуття сезону осінь-зима 2024/2025, а голі ноги є вже звичним модним трюком — разом із довгою футболкою, сорочкою чи светром. Вдягніть зверху тренч і ви отримаєте стильну багатошаровість та гру пропорцій і текстур. Здається, за це ми й цінуємо прохолодний сезон — за можливість нашаровувати улюблені елементи одягу та з комфортом проводити в них цілий день.

З джинсами та кросівками

Для створення зручного і сучасного образу комбінуйте довгий тренч з джинсами та кросівками. Це поєднання не тільки зручно, але й виглядає стильно і модно.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень