Вічна класика та тимчасові тренди: Кольори одягу, які завжди актуальні (ФОТО)

Кольори, які не вийдуть з моди

Стилісти виділили відтінки одягу, які завжди залишаються актуальними, попри зміну модних тенденцій. Ось кілька кольорів, що постійно в фаворитах

Темно-синій

Цей універсальний колір ніколи не виходить з моди. Він додає стилю та розкоші будь-якому образу і відмінно поєднується з іншими відтінками, такими як бежевий, чорний, вершковий та червоний.

Молочний

Світло-бежевий молочний відтінок виглядає дорого і свіжо, підкреслюючи молодість обличчя. Він легко комбінується з будь-якими кольорами, роблячи кожен дует елегантним.

Холодний коричневий

Особливо актуальний восени, цей відтінок є універсальним і завжди залишається в моді. Він гарно поєднується з пастельними кольорами.

Оливковий

Цей відтінок ідеально підходить для дам з контрастною зовнішністю. Він додає жіночності та впевненості та виглядає дорого та ефектно.

Бургунді

Насичений червоний відтінок бургунді надає образу витонченості й виглядає приголомшливо в будь-якому одязі, хай то спідниці, штани чи пальто.

Чорний

Головна частина будь-якого гардероба, чорний колір є універсальним і ефектним, підходячи як для повсякденних образів, так і для особливих випадків.

Сіро-коричневий

Поєднання сірого та бежевого кольорів створює цікавий і класичний вигляд, що ніколи не втрачає актуальності. Ідеально поєднується з речами в тон, так і пастельними кольорами в одязі.

Джерело: facts

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень