Модні піджаки осені 2024: Від широких плечей до об'ємних силуетів (ФОТО)

Як вибрати ідеальний піджак цього сезону

Піджак особливо важливий в осінньому гардеробі, адже він може служити альтернативою верхньому одягу в період, коли на вулиці ще не дуже холодно. Коли погода погіршується, піджак додасть вам додатковий шар в одязі який зігріє і буде стильним доповненням образу.

Піджаки з широкими плечима

Піджак з графічними широкими плечима виглядає дуже стильно. Він чудово поєднується з прямими штанами та туфлями з загостреним носком, а сумка-коробочка додасть завершеності вашому образу.

Укорочені жакети

Якщо вам подобається підкреслювати фігуру, кроп — жакет буде ідеальним вибором. Він акцентує талію і в поєднанні з джинсами з високою посадкою підкреслює стегна. Цей тип жакета особливо підходить для невисоких дівчат, оскільки він візуально подовжує силует. Загалом, укорочений піджак має безліч переваг.

Приталені піджаки

Для елегантних леді є чудова новина: приталені піджаки в тренді. Вони дозволяють створювати витончені образи в стилі тихої розкоші та відповідають естетиці ladylike, яка завжди буде актуальною.

Об'ємні піджаки

Не обов'язково купувати новий піджак — можна взяти один з чоловічого гардероба. Мода на жакети з чоловічого плеча дозволяє це зробити. Поєднайте об'ємний піджак з широкими прямими штанами або джинсами, щоб збалансувати верх. І ваш образ стане чудовим.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень