Кетрін Зета-Джонс у сукнях-комбінаціях: три розкішні вечірні вбрання зірки (ФОТО)

Навіть сьогодні кожне з її вбрань мало б розкішний вигляд

Британська акторка – одна з найкрасивіших зірок усіх часів. На червоних доріжках вона переважно воліє з'являтися в приталених сукнях, які підкреслюють талію, маю ефектне декольте та високий розріз на довгій спідниці. Однак у поодиноких випадках Кетрін кілька разів вибирала просто приголомшливі сукні-комбінації, які мали дуже елегантний вигляд.

  • 1997 року Кетрін відвідала прем'єру фільму «Люди в чорному» у Лос-Анджелесі. На зірці була червона довга шовкова сукня на тонких бретельках. Вбрання прикрашав також високий розріз на спідниці. Сукню вона носила у поєднанні з підборами та декількома коштовностями.

  • 1999 року Кетрін з'явилася в чорній однотонній сукні на тонких бретельках на галавечорі в Нью-Йорку. Вбрання мало V-подібне декольте, а поєднувала вона його з гламурним клатчем, хутряною накидкою та лаконічними чорними туфлями. Волосся акторка уклала в гладкий пучок.

  • Того ж 1999-го вона відвідала MTV Movie Awards у Санта-Моніці. Ніжне вбрання вона тоді доповнила сумкою Baguette від бренду Fendi, розшитою лелітками, босоніжками та діамантами. Автором сукні є французький модельєр Емануель Унгаро і вона входила до колекції осінь-зима 1999 року.

До речі зараз цю ніжну рожеву дизайнерську сукню носить донька акторки Керіс. Сукню матері вона одягла на своє 21-річчя.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень