Коли Україну перестануть бомбити: що про це «кажуть» карти Таро

Прогнози таролога щодо найближчого майбутнього України і долі «бункерного»

Карти таро кажуть, що вже найближчим часом ситуація в Україні може стабілізуватися. Крім того, вони показали, що у путіна почалися серйозні проблеми зі здоров'ям і навіть галюцинації. Про це, зробивши розклад, заявила український таролог Олена Бюн.

Точної дати, коли Україну перестануть бомбити, вона, на жаль, не назвала. Однак наголосила, що перемога – не за горами.

– Настане свято в Україні. Карти кажуть, воно не за горами. Свято, коли весь цей жах закінчиться і буде радість від того, що настануть мир, спокій, стабілізація цієї ситуації, - повідомила Бюн.

Також експертка каже, що зараз приймаються якісь важливі рішення, а певну інформацію намагаються приховати від людей.

Ці дані можуть бути пов’язані з лідером країни-агресора.

– Найближчим часом відбудеться розкриття якоїсь важливої інформації. Зараз цю інформацію намагаються всіма силами тримати в таємниці.

 

Ми запитали (у карт, - ред.) чи йдеться про Путіна, - уточнила таролог.

Олена Бюн також побачила по картах, що зі здоров'ям у лідера кремля серйозні проблеми, які вже запустили «незворотний процес». «Бункерний», мовляв, уже знаходиться на межі.

– І ще карти говорять про те, що в організмі бункерного пройшли процеси саморуйнування, які не підлягають вже ніякому відновленню. Він нині знаходиться в такому стані, що йому не говорять всієї правди про війну. Дві карти в поєднанні говорять, що йому зі здоров'ям зовсім погано. Ці ж карти говорять і про галюцинації, - заявила Бюн.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень