«Він цю війну абсолютно вже програв»: Кваснєвський заявив, що путіну не вдасться перемогти Україну

Це вже видно

Президент Польщі 1995-2005 років Олександр Кваснєвський заявив, що глава рф владімір путін уже програв війну проти України, адже усі плани знищити український народ провалилися.

Істотну роль у цій війні відіграв героїчний супротив українського народу. А путін, за словами польського політика, керується лише єдиною ідеєю – знищити українців як народ.

– Я думав, що все ж таки путін не піде так далеко, що буде у нього якийсь прагматизм. Але тепер видно, що жодного прагматизму немає, є ця страшна ідея захопити Україну, знищити українців як народ.

 

Слава Богу, що українці так героїчно борються, що він не може перемогти у цій війні. Він уже у цій війні не переможе. Росія як країна втрачає в очах усього світу. Тепер усі розуміють, що є Україна, що це за країна, які люди. Думаю, що президент Зеленський тепер найпопулярніший політик у світі, – сказав Олександр Кваснєвський.

Політик зауважив, що вже зараз можна говорити про програш путіна у цій війні.

За його словами, лідер країни-агресора живе у нереальному світі та не розуміє, що перемогти Україну тепер нереально.

– Він не розуміє, що українці – це народ, який має свою ідентифікацію, який має свою мову, культуру, традиції, який готовий боротися за все це. Він не розуміє, що це війна проти сильного, гордого народу, народу України. Він не може перемогти Україну. Він навіть може захопити частини території, але країну та український народ він не переможе. Він цю війну абсолютно вже програв, – сказав Кваснєвський.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень