Частину населення в Україні звільнять від оплати за комунальні послуги

Рішення логічне, але треба закріпити на законодавчому рівні

Частину населення в Україні планують звільнити від плати за комунальні послуги. Йдеться зокрема про власників зруйнованих квартир та будинків. Наразі відповідний проєкт перебуває вже на розгляді у Верховній Раді.

На побутовому рівні це і так зрозуміло – платити нема за що, але треба закріпити таку норму на законодавчому рівні. Тож у разі ухвалення рішення платити за комунальні послуги вони не будуть.

На рівні місцевих рад ініціативи про звільнення від оплати комунальних послуг уже ухвалювали.

Всі рахунки за комунальні послуги, які надає місто, а це гаряча та холодна вода, опалення, вивіз сміття, утримання прибудинкової території та інші, з 24 лютого і до кінця війни буде списано, - сказав мер Харкова Терехов.

У міськраді уточнили, що за світло і газ все ж таки доведеться розрахуватися. Але в будь-якому випадку сума для оплати буде меншою у кілька разів.

Розглядають можливість частково скасувати оплату комунальних послуг у Конотопі Сумської області. Можливо, приклад цих міст сприятиме подібному рішенню влади в деяких інших населених пунктах нашої країни.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень