Книгарням Рівного дали пільгу на оренду приміщень

Тим, які належать комунальному підприємству обласної ради «Рівнекнига»

Керівник «Рівнекниги» Олександр Савчук просив дозволити орендувати до кінця цього року приміщення за 1 гривню і на сесії міськради розповів:

Те, що ми сплатили у бюджет міста торік, перевершує всі витрати на оренду. Торік ми сплатили 1 мільйон 200 тисяч гривень у бюджет  міста. Це ПДФО і Пенсійний фонд.

Також він підкреслив, що за пільговою орендою звернулася обласна рада. Тому що про аналогічну пільгу просила міськрада для свого ЦНАПу.

Олександр Савчук

З першого разу міськрада це питання не підтримала. Але за пропозицією депутата і колеги по партії директора «Рівнекниги» Юрія Осіпчука, депутати вирішили повернутися до розгляду цього питання після перерви. Адже Осіпчук звернув увагу на те, що Олександр Савчук пообіцяв відремонтувати фасади приміщень у центрі Рівного, в яких розташовані книгарні. І додав:

Якби це було якесь комерційне підприємство, яке займається чимось іншим, а не продажем книг, то це було б інше питання.  

Після перерви секретар міськради Сергій Паладійчук пояснив, що

пільгова оренда має бути лише до кінця року, а це – всього чотири місяці, за які «Рівнекнизі» вдасться зекономити 65 тисяч гривень. І запропонував у грудні отримати звіт від підприємства, як вони використали ці кошти, чи пішли вони на поліпшення комунального майна міськради.

Тож 25 голосами «за» міськрада дозволила «Рівнекнизі» пільгову оренду.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень