Клопотенко про ситуацію в Україні: «Є жінка. У неї – сусід-маньяк, який вирішив, що вони зустрічаються...»

Цікава аналогія, яку мають зрозуміти навіть ті, хто «поза політикою»

Минає 20-ий день, як Україна відбиває підступний напад російських фашистів. Втрати серед мирного населення вже йдуть на тисячі... Однак все ще лишається багато людей, які шокують своїми тупими вчинками. Як от, до прикладу, редакторка пропагандистського федерального «Первого канала» рашистів, яка (найімовірніше) розіграла постанову із плакатом «Нет войне!» у начебто прямому ефірі. В чому суть - читайте ТУТ і ТУТ, зараз мова не зовсім про це.

Цікаву аналогію того, що багато років відбувалося у стосунках між рашкою та Україною наводить відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко:

– Є жінка. У неї – сусід-маньяк, який вирішив, що вони зустрічаються. Та погань протягом багатьох років принижує її, ґвалтує психологічно і фізично та б'є.

 

Родичі того чоловіка все бачать та знають. Але мовчать.

 

Жінка в якийсь момент дає відсіч. І тут, коли вона майже звільнилася від того психа, його родичі починають їй казати, що він норм. І взагалі виправиться, є надія. Бо він у своїх соцмережах запостив фоточку, де тримає плакат «вибач».

 

Жінка вся у синцях, крові та має поломані ноги-руки. Її власні родичі починають підтримувати родичів того чоловіка. Жінка починає вірити, що все буде добре...

 

Що ви скажете тій жінці? Якої ви думки про родичів сусіда, що весь цей час мовчали? Якої ви думки про родичів жінки, які раптом почали підтримувати родичів сусіда?

Звісно ж, жінка – це Україна, а її родичі – народ України. Сусід-маньяк – росія, а його родичі, які все бачать і мовчать – російський народ. Фото з плакатом – це вчорашній ефір на головному пропагандистському каналі росії, пояснює Клопотенко.

І продовжує:

– Чесно, мені по*єр, постановка це чи ні. Бо у фокусі інше: грьобаний сусід знущався над жінкою багато років. Він - злочинець. Його родичі, які бачили та мовчали - покидьки, що навіть не варті уваги. Нехай вони всією шайкою вилізають з власного гівна, як хочуть. З плакатами чи без.

 

Ми - народ України. Її сини, доньки, родичі. Найближчі люди. Нам потрібно турбуватися про неї, берегти її і не витрачати свій час на те, щоб співчувати покидьку сусіду та його друзям.

 

Тому забудьте, що є нормальний російський народ. Думка про ту нормальність є щілиною, через яку знов пролізе зло. І ми через 10 років потрапимо на ту саму точку. Війна, росія напала на Україну.

 

Ви цього хочете?..

 

Тому, котики, захищаємо Україну фізично та культурно і навіть не повертаємо голову назад. І не намагаємося дати розуму російському народу та говорити з ними. Вони не зрозуміють. Тому згортаємо всі просвітницькі кампанії, - заклиає українців Клопотенко.

Разом - переможемо!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень