Прямо в ефірі програми «ВРЕМЯ» смілива працівниця Останкіно почала вигукувати «Нет Войне!» (ВІДЕО)

Будемо сподіватися, що Путін це все бачив

Ще з радянських часів вважається, що політичне керівництво Кремля ніколи не пропускало ( та не пропускає) вечірньої програми «ВРЕМЯ». Підсумкової програми новин, яка традиційно виходить на Росії о 21.00 і о 20.00 за Київським часом.

Сьогодні під час саме цієї культової для Кремля програми – у прямому ефірі – за спину ведучої вибігла дівчина (вочевидь якась із працівниць «ОРТ» чи Останкіно) і почала вигукувати:

«Нет войне!»

15 секунд які мають допекти Путіна

Поки ведуча щось говорила, глядачі могли прочитати на плакаті напис:

NOWAR
ОСТАНОВИТЕ ВОЙНУ
НЕ ВЕРЬТЕ ПРОПАГАНДЕ
RUSSIANS AGAINST WAR

Редактори випуску досить швидко зметикували та переключили картинку на якийсь недоречний відеосюжет, аби просто «прибрати» дівчину з плакатом, однак немає сумніву, що це відео в Росії тепер побачить майже кожен користувач соціальних мереж.

Як там кажуть: «Мелочь, а приятно» (с)

Дехто не виключає, що сміливу дівчину з плакатом можуть тепер посадити на 15 років, а керівника «Первого канала» відповідно -- звільнити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Теги: війна
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень