Китайські пельмені з м’ясом і креветками – оригінальна страва з дивовижним смаком (РЕЦЕПТ)
Цей несподіваний мікс точно запам’ятається
Виявляється, поєднати м’ясо з морепродуктами - не така вже й дивна ідея. Хтось уже це зробив Рекомендуємо спробувати - можливо, це саме та кулінарна новинка, яку Ви давно шукаєте.
Інгредієнти:
- свинина - 800 г
- борошна - 500 г
- креветки (без панцирів) - 200 г
- яйця - 4 шт.
- цибуля (невелика) - 2 шт.
- мелений імбир, чорний перець, сіль - до смаку
Приготування:
З яєць і борошна - з додаванням невеликої кількості води - замішують тісто й трохи підсолюють. Далі його скочують в кулю і дають постояти 30 хв.
Після цього тісто розкочують в пласт, ріжуть квадратиками зі стороною приблизно 10 см.
Дрібно нарізають промите м'ясо і креветки, змішують з очищеною нашаткованою цибулею, приправляють імбиром та перцем з сіллю.
Начинку викладають на кожен квадратик акуратною гіркою, акуратно з'єднуючи по краю.
Відварюють такі пельмені по-китайськи не у воді, а на пару. Готується ця страва приблизно 40 хв.
Джерело: woomen
Радіо Трек: НОВИНИ