Кількість хворих на COVID-19 на Рівненщині зросла майже втричі

Найбільше випадків хвороби фіксують у Рівненському районі

Кількість хворих на COVID-19 на Рівненщині зросла майже втричі. Якщо у червні зареєстрували 37 випадків недуги, то в липні їх було вже 225.

За минулий тиждень в області зареєстрували 307 випадків коронавірусу, 30 з них – діти. Найбільше хворих реєструють у Рівенській територіальній громаді – це 106 випадків.

Майже однакові  показники захворювань в Дубенській та Острозькій територіальних громадах. Загалом тут зареєстрували 45 випадків.

Через ускладнення хвороби 39 недужих госпіталізували, серед них 10 дітей. Госпіталізовані особи, переважно у віці від 30 до 64 років.

Загальні симптоми хвороби це – біль у горлі, підвищена температура тіла та загальна слабість. На щастя, летальних випадків у нашій області немає, –  розповів лікар епідеміолог Рівненського обласного центру контролю та профілактики хвороб Віктор Мороз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень