Він повертається, а разом з ним і маски? Українців лякають новим COVID-штамом

Виявляється, в Україні і досі щодоби виявляють доволі велику кількість недужих

Фото ілюстративне

Голова Комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький повідомив, що Україна не подолала COVID-19, і щодня виявляється до семи тисяч нових випадків.

Про це він сказав у ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

Ми сьогодні бачимо дуже погані новини з Китайської Республіки, де сьогодні новий штам вже вирує. І дивлячись на те, що як раніше, як після Китаю цей штам з’являвся в Європі, маємо розуміти, що до нас він теж прийде.

Причиною такої кількості нововиявлених випадків коронавірусної хвороби депутат назвав те, що «багато людей на фронті, багато людей на окупованих територіях, і вони зараз не мають можливості тестуватися».

Водночас Радуцький відзначив, що МОЗ разом із міжнародними партнерами забезпечив ліками прямої дії проти ковіду.

Це нові ліки Пфайзеру, Ремдесивір і все інше. Тому сьогодні нашим лікарям легше, ніж два роки тому, боротися з цим недугом.

Водночас, Радуцький порадив не забувати про правила соціальної дистанції.

Я розумію, що маски сьогодні це вже не дуже реально, але хоча б соціальна дистанція, обробка рук, це нікому не завадить. І не тільки від ковіду. Ковід, на жаль, ми не перемогли, хоча б дуже хотілося.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень