5 областей досі перебувають у «червоній» зоні через COVID - незабаром це зміниться!

Зміни стосуються і Рівненщини

А ви ще пам’ятали про те, що ми на карантині?

Як повідомив Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов, у суботу, 26 березня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 27 березня 2022 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території

  • Закарпатської,
  • Івано-Франківської,
  • Луганської,
  • Рівненської,
  • Хмельницької областей.

У повідомленні також зазначається, що також було доручено Міністерству охорони здоров'я України забезпечити розробку змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. #1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в частині особливостей застосування обмежувальних протиепідемічних заходів на території регіонів

у зв’язку з введенням з 24 лютого 2022 року воєнного стану в Україні

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень