Керуєтесь розумом чи довіряєте інтуїції? Перевірте себе (ТЕСТ)

Швидка психологічна перевірка

Якщо ви хоча б раз замислювалися над тим, чи схильні слідувати інтелекту, чи інтуїції, то цей тест для вас.  

Декілька секунд подивіться на зображення та скажіть, що в першу чергу привернуло вашу увагу?

Якщо лимонне дерево

Це означає, що ви володієте унікальною інтуїцією та завжди першим відчуваєте небезпеку.

Вона завжди підказує вам, що треба робити у складних ситуаціях.  Інтуїція попереджає вас про негативних людей поряд та допомагає виявити приховані способи маніпуляції вами.

Якщо стіл

Ви володієте аналітичним складом розуму і тому схильні все піддавати аналізу, щоб мати можливість завжди контролювати ситуацію.

Ви вмієте логічно мислити та міркувати. Ваші роздуми вишиковуються в сувору логічну послідовність. Ви здатні зібрати факти, проаналізувати їх і вибудувати такий ланцюжок з цих фактів, який приведе вас до правильних висновків. Оскільки у вас не розвинена інтуїція, ця обставина змушує вас ще більш ретельно оцінювати всі перешкоди.

Якщо чайна чашка

Це означає, що ви можете добре збалансувати свої аналітичні та інтуїтивні здібності.

Ваша спостережливість, аналітичний розум в поєднанні з сильною інтуїцією не дозволяють випустити з уваги ні найменшої деталі. Ви помічаєте будь-яку дрібницю, яка відбувається навколо, особливо те, на що багато хто з не звертає уваги. Завдяки цій здатності ви викликаєте захоплення у людей, які часто звертаються до вас за порадою.

Якщо печиво

Ви часто приймаєте спонтанні рішення, навіть ті, які для вас є доленосними.

Ви практично не обмірковуєте такі рішення і цілком покладаєтеся тільки на удачу або інтуїцію. Правильне спонтанне рішення може бути прийнято вами завдяки підказкам енергоінформаційного поля, а неправильне, свідомо вам невигідне рішення, — в інтересах тих, хто в цьому зацікавлений.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень