Казкове везіння чекає на трьох знаків Зодіаку вже цього тижня

Пощастить більше, ніж іншим

Астролог Павло Глоба склав гороскоп на тиждень і назвав трьох щасливчиків, яким пощастить більше, ніж іншим. Про це пише slovofraza.

Овен
В Овнів є реальна можливість стати щасливішими та успішнішими наприкінці тижня. Вихідні можна присвятити романтиці, побаченням, новим знайомствам. Найбільш складним періодом стане середина робочого тижня. Необхідно буде зміцнити свою енергетику, щоб захиститися від людей-маніпуляторів та інших токсичних особистостей. Потрібно бути готовими до самостійності і до того, що допомогти Овнам буде просто нікому. У фінансовій сфері можливі серйозні зміни і поява нової мотивації, ентузіазму.

Рак
У Раків буде аж чотири дуже яскравих і сприятливих з енергетичної точки зору дні: 7, 8, 11 і 12 грудня. Зірки на їхньому боці, але 9 числа все ж доведеться проявити деяку обережність. В інший час раків очікує велика удача у вирішенні складних рутинних завдань на роботі і вдома. Якщо не загострювати стосунки з другою половинкою і родичами, тиждень пройде дуже вдало. Також астролог радить допомагати тим, хто потребуватиме допомоги. Доброта раків врятує безліч стосунків.

Риби
Велика удача та успіх чекає на Риб в кінці цього тижня. З іншого боку, навіть на самому її початку проблеми будуть досить невеликими, тому потрібно навчитися не переживати через дрібниці.  У період з 7 по 13 число може з'явитися дуже багато нових можливостей. Наздогнати всі, на жаль, не вийде. Потрібно вибрати для себе найголовніший напрямок. Павло Глоба радить вже в понеділок зробити вибір про те, що важливіше на даному етапі — сім'я чи кар'єра.  

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень